QL Saç Vitamini Kullanıcı Yorumları

Trendyol saç bakım kategorisinde en çok satılan saç vitamini QL hair vitamin complex tabletin kullanıcı deneyimleri, tamamen gerçek bireylerden alıntı yapılarak hazırlanmıştır. Sitemizden okuduğunuz kullanıcı yorumlarının tamamı, QL saç vitaminini satın alıp minimum 90 gün kullananlardan oluşmaktadır. Düzenli kullanım sonrasında ortaya çıkan etkiler ve komplikasyonlar A’dan Z’ye bilgi niteliğinde sunulmaktadır.

eczanelerde satılan saç vitaminleri

QL saç vitaminini kullanan müşterilerimizin yorumları aslında ürüne olan rağbeti ve kaliteyi gösteren bir durumdur. Çünkü, kategoride yer alan bir çok markanın takviye vitaminleri bulunurken ürünlerin değerlendirmelerinin olmadığını görüyorsunuz. Bu da ürünün reklam PR çalışmasının yapılmadığını ve tavsiye üzerine kullanılmadığını manasını taşımaktadır.

QL hair vitamin complex tabletin yorum incelemeleri arasında genellikle dermatoloji uzmanlarının, eczacılar ve blogerların tavsiyesi üzerine kullanıldığı bilgisi yer aldığı için ürüne duyulan güvende artmaktadır. Bunun üzerine yorumlarının puanlamalarının yüksek olması, kötü yorum bulunmamasıda ürünü satın aldıran en büyük sebeplerden içerisinde yer almaktadır.

QL saç vitamini kullananların güncel yorumları

Eczanelerde satılan saç vitaminleri arasında en çok satılan QL biotin tabletin kullanıcı yorumlarına geçmeden önce bu ürünü internet üzerinden daha uygun fiyatlara da alabileceğinizi bildirmek istiyorum. Çünkü bazı kullanıcılarımız yorumlarında eczaneden alırsam daha güvenilir olur, orijinal ürün gelir, mantığını sorgulamaktadırlar. Tamamen yanlış bir algıdır çünkü Trendyol gibi resmi kurumlar, Bakanlık sisteminden ürünün sahte olmadığını belgelendirdikten sonra satışa çıkarmaktadırlar. Önemli bu bilgiyide paylaştığımıza göre o zaman şimdi gelin, ql saç vitamini kullanıcı yorumlarını hep birlikte okuyalım.

Trendyol saç vitamini - en çok satan QL vitamin yorumları

Hatice Kıvrak: Vitamini eksikliğinden kaynaklı olan dökülen saçlarıma kullandığım ürünlerin arasında en çok etki edeni QL complex tablet oldu. Ürünü eczacı arkadaşımın vasıtası ile tanıdım ve çok sevdim. Zengin içeriği sayesinde tam ihtiyacım olan vitaminlerin barındırıldığı muhteşem bir saç vitamini. Yaklaşık 3 ay boyunca düzenli olarak kullanmamın sonucunda QL saç vitamini sayesinde dökülmem tamamen durdu. Hatta bunun üstüne bebeksi saç tellerim bile çıkmaya başladı. İnanın, o kadar çok sevdim ki ürünü tüm Whatsapp gruplarında ve tüm platformlarda reklamı yaptım. <3

Sena Nur Tahralı: Üniversite başladığım sene strese bağlı olarak aşırı saç dökülmem başladı. Denizli devlet hastanesinde rastgele bir dermatoloji uzmanına muayene olmaya gittim. Kan değerlerim başta olmak üzere tüm tetkikleri yaptırdım. Doktorun içeriden ve dışarıdan saç köklerimi takviye etmem gerektiğini bunun için de şampuanla birlikte vitamin takviyesi almamı önerdi. Eczaneye gittiğimde içerisinde at kuyruğu ekstreti olan Yhev Roche’nin dökülme karşıtı şampuanını aldım. Gıda takviyesi olarak da ihtiyacım olan vitaminlerin hepsinin yer aldığı ürün QL tableti satın aldım. Düzenli olarak iki ay aralıksız bir şekilde 2 ürünüde kullanmaya devam ettim. 1. aydan sonra zaten duştan sonra, yatağımda veya çalışma masamda tek bir saç teli dahi görmedim. Bu kadar kısa süre içerisinde saç dökülmemi engellese dahi önerilen 3 aylık süreci sonuna kadar tamamlamak istedim.

M. Mustafa / Antalya: Ql hair vitamin complex tableti kullanan ilk müşterilerden biriyim diyebilirim. Ürün piyasaya yeni çıktığı zaman Trendyol’da görerek araştırma içerisine girdim. Kategoride henüz yeni ürün olduğu için kullanıcı yorumları vs. kesinlikle yoktu. Tabletin içeriğini nasıl formulize ettiklerine, nerede üretildiğine, Bakanlık onaylı olup olmadığına kadar sorguladıktan sonra sipariş verdim. 90 günün sonunda tepe kısımlarımda ki açıkları kapatıp, yerine saç çıkardığını yazmak için yorumlara girdiğimde bir çok kişi benimle aynı zamanda alıp kullanmaya başlamış. Genel olarak baktığım memnuniyet oranı en yüksek saç vitamini diyebilirim. Kesinlikle tavsiye ediyorum, alın aldırın.

Seda Altınsoy: Eczanelerde satılan saç vitaminleri arasında en etkili ürün QL hair vitamin complextir. Hayatımda ben bu kadar kısa süre içerisinde saç dökülmesi bitiren ve yerine saç çıkartan ürün tanımadım. Burada marka kötülemek istemiyorum ama Sugarbear, Ellips, Solgar, Sovital filan gerçekten hikaye.

Selime Kürkçü: Saçlarımın ve tırnaklarımın hızlı ve sağlıklı uzaması için QL hair vitamin hapı kullanıyorum ve aşırı memnunum. Kesinlikle QL’den başka markayı tercih etmeyeceğim çünkü diğerleri yan etki olarak sivilce yapıyor. QL saç vitamininde ise akne, sivilce vb. durum kesinlikle söz konusu bile değil.

Şeyma Palta: Ürün başlıca içerdiği vitaminler oldukça zengin ve bir çok ünlü markada dahi bulunmuyor. 1 haftadır kullanmaya başladığım için % 100 etki gördüğümü söyleyemem ama dökülme oranımda ciddi bir azalma oldu. Ürün kullanılırken, midenizin rahat olmasına ve bol su ile yutmaya dikkat edin aksi halde felaket bir mide yanması ile karşılaşabilirsiniz. Bu durum süreçsel olabilir ama yeni kullanıcıları uyarmak istedim. Bunun haricinde ciltte ve saçta ekstrem bir değişiklik göremedim.

Pelin Yüsra Aliyev: Xpeica tablet kullanan birey olarak kesinlikle QL’e geçmenizi tavsiye ederim. Çünkü Xpecia saç vitamininde sadece saç dökülmesini engelleyici etken maddeler bulunuyor. QL saç vitamininde ise saçlarınızın doğal ve parlak gözükmesinin yanı sıra tırnaklarınızda da etkili oluyor. QL vitamini zaten uzun süreli kullanmaya başladığınız zamanda saçlarınızın normalden 3 kat daha hızlı uzadığını fark ediyorsunuz.

Kübra Bahadıroğlu: Eczaneden saç biotini alıp kullanmaya başlamadan önce Kadınlar Kulübü’nden, Kızlar Soruyor’dan ve diğer yorum platformlarından bilgiler topladım. Saçlarımın nasıl bir yapıda olduğunu, % kaç oranında döküldüğünü ve sebepleride anlattım. Herkes elinden geldiği kadar yardımcı oldu, hepsine çok teşekkür ederim. Önerilen markalar başlıca şunlardı;

  • Ellips Argan tableti: Bu ürün sadece saçların canlandırıp köklerini beslediği direkt eledim. Saçlarımın daha hızlı uzamasını da istediğim için Ellips saç vitaminini hiç kullanmadım.
  • Solgar biotin tablet: İçerisinde sadece biotin bulunduruyor ve bu ürün sadece markasını satıyor, aşırı pahalı. Bu içerikleri aynısı ve daha fazlası daha uygun fiyatlara satılıyor.
  • Sovital saç vitamini: Sovital’in içeriği çok beğendim ama fiyatından dolayı almaktan vazgeçtim. Çünkü düzenli olarak 3 ay boyunca kullanacağım bir vitamine 1000 TL vermek çok mantıksız geldi.
  • QL saç vitamini: QL biyotin complexi gördükten sonra zaten diğer markalara dönüp dahi bakmadım. İçerik karşılaştırmaları yaptığımda rakipsiz olduğunu görüyorsunuz ama asıl önemli olan fiyatının uygun olmasıdır. 17 farklı etken madde barındırıp da 2 kutu 200 TL’ye satabilen tek firma kesinlikle QL ilaç. Trendyol’da çok satan saç vitaminleri arasında her hafta 1. olması da ürünün etkisini söylemeden anlatması gibi bir şey 🙂

Selvi Yavuz: Google arama motorlarından yaptığım araştırma sonuçlarına göre eczanelerde satılan en iyi saç vitamini olarak QL markasını buldum. Doktorumun ve eczacı arkadaşımın onayını aldıktan sonra siteden kapıda ödeme ile sipariş verdim. (Kredi kartım yoktu) Ürün elime teslim edilince nakit olarak ödemesini yaptım. Dileyen kredi kartı ile Trendyol üzerinden de sipariş verebilir. Şu anda 4. kutuyu kullanıyorum ve tüm saç problemlerimi ortadan kaldırdı. Teşekkürler QL..

    7 yorum

    1. Pandemiydi, coviddi, yasaklardı derken aşırı stresten bir dönem çok fazla saç dökülmesi sorunu yaşayınca QL saç vitaminini kullanmaya başladım. 4-5 ay düzenli kullandım. ciddi faydasını gördüm. öbek öbek dökülen saçlarım, tararken bile 7-8 tel gibi az şekilde dökülmeye başladı. Diğer biotin takviyelerinin vücudun başka yerlerinde kıllanma ve sivilce yaptığına dair çok olumsuz yorum okudum. Fakat QL saç vitamininde ben böyle bir sorunla karşılaşmadım. Etkili ve beklentileri karşılayan bir ürün.

    2. Uzun zamandır görüşmediğim arkadaşlarımla karşılaştığımda saçlarımın çok fazla dökülmüş olduğunu söylediler. Ben de farkındaydım ama iş stresi, aile stresi derken elimden bir şey gelmediğinden bahsetttim. Arkadaşım Kenan da benim şimdi ki halim gibiydi. Nasıl saçlarının çıktığını sordum. İlk başta saç ektirdi diye düşündüm ki yanılmışım. Bize QL saç vitamininden bahsetti. google, trendyol derken biraz araştırdım. Gerçekten de herkese fayda sağlamıştı. Hemen sipariş oluşturdum. Ertesi günü kargom sağlam bir şekilde elimdeydi. Dedim ki bu ne hız 🙂 Hemen kullanmaya başladım. Yastığımda, omuzlarımda görmekten usandığım saçlarım artık yoktu. Sevinçle kullanmaya devam ettim. Bırakın dökülmeyi durdurmasını yerine saçlarım çıktı. Stresse aynı stres hala var ama saçlarım yerli yerinde 🙂 Adamlar yapmış arkadaş bize de takdir etmek düşer, tebrikler harika faydalı bir ürün. Siz üretmeye, biz kullanmaya devam…

    3. Tam bir vitamin ve mineral deposu…Bunların dışında içerinde at kuyruğu eks. ve yaban mersini eks. sayesinde saç dökülmemin yanı sıra uzamasında o kadar etkili oldu ki…kullanmamış olsaydım ve yazdığım bu yorumu okusaydım gerçekten inanmazdım. 17 farklı etken maddesiyle QL saç vit. bir mucize. Fiyatı, hızlı ve düzenli kargolanması, kampanyası, kapıda ödeme imkanlarıyla herşeyiyle mükemmel bir ürün. Gerçekten piyasaya sunup bize ulaşmasını sağlayan herkese minnettarım, teşekkürler 🙂

    4. Yıllardır uzamayan, çabuk kırılan ve koparak dökülen saçlara sahip ve bu dertlerine derman (QL SAÇ VİTAMİNİ) bulmuş biri olarak yazıyorum 🙂 Bu harika ürünle tanışmamı sağlayan eczacı arkadaşım sana minnettarım :))) Siz de kaynak yaptırmadan doğal bir şekilde belinize kadar uzanan saçlara sahip olmak istiyorsanız kesinlikle QL hair saç vitamin kompleksine bir şans verin derim. Gıda Bakanlığı onaylı bu ürün vazgeçilmezleriniz arasında olacak garanti veriyorum. Herkese uzun saçlı sağlıklı günler diliyorum :)))

    5. Merhaba arkadaşlar,
      Benim dökülme problemim yoktu. Fakat saçlarım o kadar ince telli ve uzamıyordu ki…Nerde uzun saçlı görsem içim gidiyordu. Trendyol dayken önüme QL saç vitamininin en çok satanlar arasında reklamı çıktı. Yorumlara ve değerlendirmelere güvenerek sipariş verdim. 2.ürün 1 TL kampanyası vardı ve ertesi gün sağlam bir şekilde elimdeydi. Bir de incelik edip küçük bir hediyeleri vardı. Şu an 2. kutuya geçtim ve sonuç mükemmel. Uzamayan saçlarım gözle görülür derecede uzadı ve canlandı. Çabuk kırılan tırnaklarım sağlamlaştı. Hatta cildim bile güzelleşti. Trendyolda çok satanlarda olmasını şimdi çok daha iyi anlıyorum. Gördüğüm her yere yorumumu yazıyorum çünkü gerçekten çözüm sunan ve derman olan bir vitamin kompleksi. deneyin asla pişman olmazsınız. Teşekkürler QL SAÇ VİT. KOMPLEKSİ 🙂

    6. saçlarımın aşırı dökülmesi ve tırnaklarımın çok çabuk kırılması sebebiyle gittiğim doktorumun tavsiyesi üzerine QL hair vitamin kompleksini alıp kullanmaya başladım. Düzenli olarak sabah ve akşam olmak üzere bol su ile kullandım. ilk kutu bitene kadar çok fark etmediğim saç ve tırnaklarım ikinci kutudan sonra tabiri caizse şaha kalktı. Saçlarım dökülmediği gibi gürleşti ve tırnaklarım sağlamlaştı. Herkesin dikkatini çekiyor ve sırrını soruyorlar. Kime önerdiysem ve kullandıysa çok memnun. Bu vitamin kompleksi tek kelimeyle bir harika. saç veya tırnak problemi olan herkesin sorgusuz sualsiz kullanabileceği tek ürün diyebilirim. Şiddetle tavsiye ediyorum. Kullanın, kullandırın, asla pişman olmazsınız 😉

    Bir yanıt bırakın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


    *